Plannenkamer Dokkum geeft advies op 24 april (16-04-2018)

RSS feed
Dit item is verlopen op 28-04-2018.

Op dinsdagavond 24 april kunnen bewoners en ondernemers vanaf 19.30 uur binnenlopen bij de plannenkamer voor inspiratie en ideeën voor bouwplannen. De plannenkamer houdt zitting in de bovenzaal van Grand Café De Waegh (Grote Breedstraat 1) te Dokkum.

De Plannenkamer bestaat uit een groep van ondernemers, architecten en bewoners uit de binnenstad in samenwerking met de gemeente Dongeradeel.

De enthousiaste groep van de plannenkamer is benieuwd en zal na de zomer iedere laatste dinsdag van de maand in de bovenzaal van Grand Café de Waegh klaarzitten om advies te geven! U kunt zo binnenlopen, maar u kunt zich ook vooraf aanmelden via het e-mailadres: plannenkamerdokkum@ddfk.nl

Wat is de bedoeling

Bij de Plannenkamer kunnen ondernemers en bewoners terecht voor inspiratie, informatie en feedback bij het ontwikkelen van (bouw)plannen in de binnenstad van Dokkum. Het gaat dan om plannen die zichtbaar zijn vanaf het openbaar gebied. Ondernemers die bijvoorbeeld een winkelpui willen wijzigen of bewoners die hun kozijnen willen vervangen, kunnen hiervoor ideeën en inspiratie opdoen bij de plannenkamer. Het doel van de plannenkamer is om op een laagdrempelige manier bewoners en ondernemers van de binnenstad van Dokkum (gratis!) op weg te helpen met (ver)bouwplannen in de binnenstad om zo de historische kwaliteiten van het beschermde stadsgezicht te versterken. De plannenkamer heeft hiervoor de beschikking over oude foto’s en geveltekeningen, mooie voorbeelden en veel plaatselijke kennis.  

Meer informatie

Meer informatie vindt u op de pagina Plannenkamer

Belangrijke pagina's

hoog contrast
Vind eenvoudig wat u zoekt