Congresdag 10 december Fryslân werkt (08-11-2018)

RSS feed
Dit item is verlopen op 10-12-2018.

Op maandag 10 december is het zover: de Congresdag Fryslân Werkt in de Harmonie in Leeuwarden! Dit congres wordt georganiseerd door het regionaal werkbedrijf Fryslân Werkt!, een samenwerkingsverband van alle Friese gemeenten, UWV, SW-bedrijven, onderwijs en sociale partners.

Op maandag 10 december is het zover: de Congresdag Fryslân Werkt in de Harmonie in Leeuwarden! Dit congres wordt georganiseerd door het regionaal werkbedrijf Fryslân Werkt!, een samenwerkingsverband van alle Friese gemeenten, UWV, SW-bedrijven, onderwijs en sociale partners. Wij ondersteunen werkgevers en werkzoekenden om zoveel mogelijk kansen te creëren op de arbeidsmarkt.

De Congresdag is bedoeld voor CEO/CFO, Raad van Bestuur, Raad van commissarissen, HR-adviseurs/ -managers , (Lijn)managers, MD adviseurs, opleidingsmanagers en bestuurders in Noord-Nederland.

Tijdens de congresdag nemen wij de bezoekers mee op reis langs bijzondere bestemmingen en onbekende plekken in de wereld van de Noordelijke arbeidsmarkt nu en over vijf jaar. Wat gebeurt er allemaal en welke rol speelt de overheid hierin? Onze reisleiders nemen de bezoekers mee zodat zij met andere ogen gaan kijken naar innovatief personeelsbeleid, inclusief ondernemen, het binden en boeien van personeel én de internationale arbeidsmarkt.

Meldt u nu aan: https://congresdagleeuwarden.nl/

Belangrijke pagina's

hoog contrast
Vind eenvoudig wat u zoekt